1 Euro ve 1 Dolara yurt dışı uçak bileti 'Rotalar belli oldu'

1 Euro ve 1 Dolara yurt dışı uçak bileti 'Rotalar belli oldu'
Türk Hava Yolları bünyesinde yer alan AJet'ten kaçırılmayacak uçak bileti fırsatı !

Türk Hava Yolları bünyesinde yer alan AJet, seyahat tutkunları için oldukça cazip bir kampanya başlattı. Türkiye'den yurt dışına 1 dolar artı vergilerle, yurt dışından Türkiye'ye ise 1 euro artı vergilerle alınabilecek uçak biletleri, hem bütçeyi düşünenler hem de yeni rotalar keşfetmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

22-24 Mart 2024 tarihleri arasında satın alınabilecek bu özel kampanya kapsamında, 31 Mart ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seyahatlerde avantajlı fiyatlarla yolculuk edebilirsiniz.

AJet'in sunduğu kampanyalı biletler, yurt dışına 1 dolar artı vergilerle başlayan fiyatlarla yolcularını bekliyor. Yurt dışından Türkiye'ye yapılacak uçuşlar için ise 1 euro artı vergilerle seyahat etme imkanı sunuluyor.

Kampanya kapsamında, Türkiye'den yurt dışına (Kuzey Kıbrıs hariç) ve yurt dışından Türkiye'ye direkt uçuşlar yer alıyor. Toplamda 50 bin koltuk kontenjanı bulunan bu özel fırsat, seyahat planlarınızı gerçeğe dönüştürmek isteyen herkes için ideal bir seçenek sunuyor.

Ajandanıza not almayı unutmayın, çünkü bu fırsatlar kaçmaz!

ajettt.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.